Planes: Pixar valt in herhaling... - Review Cinema

   - 

Het vurige strooivliegtuigje droomt - ondanks zijn technische beperkingen - ervan om aan een harde internationale wedstrijd mee te doen, waar de snelste vliegtuigen ter wereld samenkomen.

Uiteraard denkt niemand dat Dusty enige kans maakt, op zijn beste vrienden na... Of liever, ze willen hem zijn illusies niet ontnemen, en helpen bij zijn intensieve trainingen. Ondanks zijn uiterst geringe kansen slaagt Dusty erin om zich te kwalificeren tijdens de preselecties. Zal hij zijn handicaps kunnen overwinnen: zijn hoogtevrees en het feit dat zijn profiel niet echt voorzien is om te koersen?

De competitie is bovendien genadeloos en zelfs wat oneerlijk. En daar gebeurt het, Pixar produceert weer eens een makkelijk verhaal, en herhaalt het scenario van Cars bijna volledig.

Planes is niet oerslecht maar laat je toch bijzonder hard snakken naar meer. Bij de dvd zitten enkele verwijderde scènes en featurettes om het mager beestje iets ronder te maken.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Planes

Planes

Tekenfilm  Regie: Klay Hall Met: Val Kilmer, Teri Hatcher, Brad Garrett,... Planes gaat over het kleine vliegtuigje Dusty Crophopper. Dusty belandt onverwachts in een "air race", ondanks dat hij last heeft van hoogtevrees en niet echt de bouw heeft voor zo'n gevaarlijke race. Met hulp van zijn mentor Skipper en wat andere vrienden gaat hij de spannende uitdaging toch aan.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: