Casse-tête chinois: je bent (niet meer zo) jong en je wil wat! - Review Cinema

   - 

Na l'Auberge espagnole en Les poupées Russes komt de vrolijke bende van Cédric Klapisch weer op het scherm - altijd bereid om vanalles uit te steken: Xavier (Romain Duris), Martine (Audrey Tautou), Isabelle (Cécile de France), Wendy (Kelly Reilly)... Tot ons groot plezier.

15 jaar na hun eerste ontmoeting komen de versnipperde vrienden elkaar per toeval tegen in New-York, waar Xavier verplicht aankomt na zijn scheiding met Wendy... die hun kinderen meeneemt naar de Grote Appel.

Terwijl ze proberen om "een maturiteit" te vinden die bij hun leeftijd past, beseffen ze dat het leven niet stopt aan 40!

Casse-tête chinois is kalmer en zelfs nostalgisch, om met teugjes van te genieten. Het is minder driftig dan de vorige twee films en zal u zeker bevallen.

Het beeld is schitterend, de 'making of' lang, kortom, alle elementen zijn er voor een gezellige tv-picknick met het hele gezin.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Casse-Tête Chinois

Casse-Tête Chinois

Drama, Komedie, Romantisch  Regie: Cédric Klapisch Met: Cécile de France, Romain Duris, Audrey Tautou,... Het leven lijkt zo simpel, maar dat van Xavier neemt plotselinge wendingen als hij van Parijs naar New York gaat. In deze vrolijke puinhoop probeert hij zijn plek als mens en vader te vinden. En wie weet, misschien is het juist de puinhoop van New York waardoor het Xavier lukt om de legpuzzel van... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: