Nieuwe Deruddere-film presteert matig in debuutweek - Actueel Cinema

   - 

De nieuwste prent van Dominique Deruddere, "Flying Home", haalde in de eerste week ongeveer 20.000 toeschouwers. Dat hadden er meer moeten zijn, meldt Kinepolis Film Distribution (KFD) aan Het Nieuwsblad. Ondertussen blijft regisseur Deruddere positief over de ticketverkoop.

 KFD merkt op dit moment dat de cijfers onder de verwachtingen blijven. Zo flopte de Witse-film W. met iets meer dan 33.000 bezoekers. Ook Amerikaanse blockbusters als Divergent presteren niet zoals het moet. Volgens de filmdistributeur is onder meer het zachte weer verantwoordelijk voor de matige verkoopcijfers. "Vorige zaterdag kregen we een mooie dag. Dan blijft de Belg weg uit de cinema. En zondag was het weer minder goed, maar dan bleven mensen massaal thuis voor de Ronde van Vlaanderen", verklaart woordvoerster Isabelle Couvreur de cijfers in Het Nieuwsblad. Toch blijft regisseur Dominique Deruddere positief. "Ik panikeer niet. De film moet op kruissnelheid komen en hij zal nog wel elf tot twaalf draaien in de zalen", voorspelt de scenarist vanuit Hollywood. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: