Russell Crowe en Emma Watson namen danslessen om gedachten te verzetten - Actueel Cinema

   - 

Acteur Russell Crowe en actrice Emma Watson namen tijdens de opnames van de nieuwe film 'Noah' samen danslessen. Zo hoefden ze even niet te denken aan hun afmattende filmwerk. 

De ster uit 'The Galdiator' speelt samen met Watson in het bijbelse epos, maar veel van hun scènes samen waren zo uitputtend dat de opnames hen volledig leegzogen. Om aan de drukte te ontsnappen besloten de twee samen lessen te volgen in Weense wals. Aan het Britse Event magazine vertelt Crowe: "We hadden een geweldige relatie. We volgden elke zondag danslessen om weg te vluchten van de brutaliteit van wat we op de set deden. Daarna gingen we meestal ergens een kop thee drinken. Eén keer gingen we een steak eten en eindigden we daarna in een Russisch theehuis, waar we kaviaar aten en vodka dronken."

In de film speelt Russell Crowe Noah, de man die van God de opdracht kreeg een ark te bouwen voor een stormvloed alles vernietigt. De film zal in ons land vanaf 9 april in de bioscoop te zien zijn. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel - Actueel
Actueel

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel

De Franse acteur Gérard Depardieu, die sinds maandagochtend in hechtenis zat in het kader van beschuldigingen van aanranding, is vrijgelaten uit de politiecel. Dat heeft zijn advocaat gezegd aan verslaggevers. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: