9 mois ferme: Dupontel laat zijn tanden zien! - Review Cinema

    

Ariane Felder, een jonge ambitieuze rechter, werkt als bezeten om zich een plek te veroveren in het gerechtelijke milieu. Ze werkt zo hard dat ze haar sociaal leven verwaarloost, leeft als een onverbeterlijke vrijgezel, en amper communiceert met haar collega’s, op de puur professionele contacten na….

Maar op een avond loopt het uit de hand: ze doet tegen haar zin mee aan een oudejaarsavondfeestje en zwalpt na afloop stomdronken door de straten! Ze houdt meer over van dit nachtelijk avontuur dan een kater: enkele maanden later blijkt dat Ariane zwanger is, hoewel ze zich niets kan herinneren. Een DNA-analyse wijst uit dat de vader bovendien ‘publieke vijand nummer één’ is: Bob, een inbreker die wordt vervolgd voor geweldpleging.

Albert Dupontel  vindt zijn bijtende humor terug (na de belachelijke film Le Vilain) met deze tandenknarsende komedie waarin ook veel tedere momenten zitten. Enkele featurettes maken het plaatje compleet.

 

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de film

Al het nieuws cinema

Tom Cruise laat zich uit over woede-uitbarsting op set - Actueel

Tom Cruise laat zich uit over woede-uitbarsting op set

De Amerikaanse acteur Tom Cruise heeft meer uitleg gegeven over de woede-uitbarsting die hij had tijdens de opnames van de Mission Impossible 7-film. Enkele crewleden hadden volgens Cruise de geldende coronamaatregelen aan hun laars gelapt. Verder lezen...
Word programmator van de bioscoop van de toekomst - Actueel

Word programmator van de bioscoop van de toekomst

Kinograph is een unieke bioscoop. Het is de eerste coöperatieve bioscoop in België en is gevestigd in de voormalige kazerne van Elsene, op de SeeU-site. De locatie geeft toeschouwers de mogelijkheid om betrokken te raken. Men kan er film op een andere manier beleven: Je krijgt er de kans om te... Verder lezen...