9 mois ferme: Dupontel laat zijn tanden zien! - Review Cinema

   - 

Ariane Felder, een jonge ambitieuze rechter, werkt als bezeten om zich een plek te veroveren in het gerechtelijke milieu. Ze werkt zo hard dat ze haar sociaal leven verwaarloost, leeft als een onverbeterlijke vrijgezel, en amper communiceert met haar collega’s, op de puur professionele contacten na….

Maar op een avond loopt het uit de hand: ze doet tegen haar zin mee aan een oudejaarsavondfeestje en zwalpt na afloop stomdronken door de straten! Ze houdt meer over van dit nachtelijk avontuur dan een kater: enkele maanden later blijkt dat Ariane zwanger is, hoewel ze zich niets kan herinneren. Een DNA-analyse wijst uit dat de vader bovendien ‘publieke vijand nummer één’ is: Bob, een inbreker die wordt vervolgd voor geweldpleging.

Albert Dupontel  vindt zijn bijtende humor terug (na de belachelijke film Le Vilain) met deze tandenknarsende komedie waarin ook veel tedere momenten zitten. Enkele featurettes maken het plaatje compleet.

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...
9 Mois Ferme

9 Mois Ferme

Komedie  Regie: Albert Dupontel Met: Sandrine Kiberlain, Albert Dupontel,... Ariane Felder is zwanger! Op zich niets vreemds, ware het niet dat Ariane een jonge rechter is die er een strenge moraal op nahoudt en bovendien overtuigd single is. Nog verrassender echter is het feit dat de vader van het kind - volgens de vaderschapstest - niemand minder is dan Bob, een... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: