We're the Millers: een bijna geslaagde en bijna grappige film - Review Cinema

   - 

David Clark oefent het beroep van hasjdealer op alle mogelijke manieren uit, sinds hij weg is van de universiteit.

David heeft een talrijke en trouwe klantenkring en dankzij zijn ‘booming business’ kan hij een rustig leventje leiden. Van tijd tot tijd komt hij, na een “werkdag”, de jonge Kenny, een volstrekte loser, tegen in de hall van zijn gebouw, of Rose (Jennifer Aniston die alle remmen losgooit), een stripteaseuse met een onstuimig karakter.  

Deze mensen wonen samen onder één dak, wat op een bepaald moment heuse stormen ontketent. Wanneer Kenny een meisje dat van thuis is weggelopen wil helpen, sleurt hij David mee in een eindeloze reeks problemen: hij wordt overvallen (hasj, geld,..) en moet geld aan zijn “baas”, waarna deze laatste hem naar Mexico stuurt om een lading drugs op te halen… hoe moet hij hiermee in hemelsnaam onopgemerkt de grens over geraken? Door een namaakfamilie te creëren uiteraard!

We’re the Millers zou de spirit willen hebben van de komedies van Jude Apatow, maar blijft vaak te vaag om hierin te slagen. Soms schiet je in de lach, de rest van de tijd ben je lichtjes verveeld. De extra’s focussen vooral op een hele hoop niet-gebruikte scènes, featurettes en ander fraais.  

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...
We're the Millers

We're the Millers

Komedie  Regie: Rawson Marshall Thurber Met: Jennifer Aniston, Emma Roberts, Jason Sudeikis David Burke (Jason Sudeikis) is een kleine hasjdealer, die aan koks en voetbalmoeders verkoopt. Maar niet aan kids, want hij heeft natuurlijk wel een geweten. Dus wat kan er nou fout gaan? Alles. Door schade en schande leert David dat goede daden vaak keihard afgestraft worden. Als hij een paar... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: