World War Z - Review Cinema

   - 

We begrijpen de oorspronkelijke bedoelingen van regisseur Marc Forster inderdaad iets beter, nu we enkele… straffe scènes hebben gezien.

Wat wil je ook, soms volstaat (letterlijk) een slecht geplaatste amputatie, en je verliest aan kracht… Vooral als de choquerende scènes gewoon zijn verwijderd, en niet konden profiteren van de kracht van suggestie.

Kortom, u heeft het begrepen: deze Blu Ray-versie van World War Z (3D inbegrepen) heeft recht op een plaatsje in uw cinefiele verzameling.

Naast de lange versie bevat de film ook nog HD-extra’s, maar erg lang zijn ze niet: hoe het verhaal begon, de productie, enz. 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
World War Z

World War Z

Actie, Drama  Regie: Marc Forster Met: Brad Pitt, Mireille Enos, James Badge Dale,... Brad Pitt neemt het op tegen afzichtelijke zombies en uit alle macht probeert om een gruwelijke pandemie tegen te gaan. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek World War Z: An Oral History of the Zombie War van Max Brooks.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: