De spin-off van Harry Potter zal “zeer, zeer speciaal” zijn - Actueel Cinema

    
Als we David Heyman moeten geloven, producer van de film, dan zal de spin-off van Harry Potter “zeer, zeer speciaal” zijn. Hij vertrouwt ons toe dat Fantastic Beasts and Where to Find Them niet helemaal Harry Potter zal zijn, maar het en blijft wel de wereld van Harry Potter.

Als we David Heyman moeten geloven, producer van de film, dan zal de spin-off van Harry Potter “zeer, zeer speciaal” zijn. Op de site ComingSoon vertrouwt hij ons toe dat Fantastic Beasts and Where to Find Them niet helemaal Harry Potter zal zijn, maar het en blijft wel de wereld van Harry Potter. Hij verduidelijkt dat hij er “nog niet echt over kan praten. Ik kan gewoon zeggen dat het geniaal is. Jo had er geen nood aan om terug naar deze wereld te komen. Ze heeft het gedaan omdat ze de nood voelde om een verhaal te vertellen. Dat ze dat besloten heeft toont aan dat het zeer, zeer speciaal gaat zijn”.

Ter herinnering, deze nieuwe serie films zullen de verhalen vertellen van Newt Scamander, de fictieve verteller van het boek Fantastic Beasts and Where to Find Them, die op zoek zal gaan naar die fantastische wezens, in de vier hoeken van de wereld, om er zo een encyclopedie van te maken.

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de film

Al het nieuws cinema

Tom Cruise laat zich uit over woede-uitbarsting op set - Actueel

Tom Cruise laat zich uit over woede-uitbarsting op set

De Amerikaanse acteur Tom Cruise heeft meer uitleg gegeven over de woede-uitbarsting die hij had tijdens de opnames van de Mission Impossible 7-film. Enkele crewleden hadden volgens Cruise de geldende coronamaatregelen aan hun laars gelapt. Verder lezen...
Word programmator van de bioscoop van de toekomst - Actueel

Word programmator van de bioscoop van de toekomst

Kinograph is een unieke bioscoop. Het is de eerste coöperatieve bioscoop in België en is gevestigd in de voormalige kazerne van Elsene, op de SeeU-site. De locatie geeft toeschouwers de mogelijkheid om betrokken te raken. Men kan er film op een andere manier beleven: Je krijgt er de kans om te... Verder lezen...