Martin Scorsese houdt van Bob Marley - Actueel Cinema

 
In 2010, op 6 februari om precies te zijn, zou Bob Marley 65 jaar geworden zijn. Dat is de aanleiding voor regisseur Martin Scorsese ('Goodfellas', 'The Departed') om nogmaals te bewijzen dat hij een muziekliefhebber in hart en nieren is, na 'No Direction Home: Bob Dylan' en 'Shine A Light' (een documentaire over de Rolling Stones). Nu richt hij zijn aandacht dus op leven en werk van de beroemdste Jamaïcaan ooit. De zoon van de reggae zanger, Ziggy Marley, zal hem bijstaan en de taak van producent op zich nemen.
 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Shine a Light

Shine a Light

Documentaire  Regie: Martin Scorsese Met: the Rolling Stones Regisseur en Oscarwinnaar Martin Scorsese volgde 's werelds grootste rock 'n roll band The Rolling Stones tijdens één van hun optredens in New York in 2006. Het resultaat is een schitterende documentaire voor alle muziekliefhebbers.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: