Cinereview, uw filmweek! - Actueel Cinema

 
Deze week verwelkomen de grote zalen vier nieuwkomers. Om je te helpen met je filmkeuze en je filmweek zo aangenaam mogelijk te laten verlopen heeft de redactie van Cinenews.be alvast een kort overzichtje gemaakt. DE release van de week is ongetwijfeld "The Amazing Spider-Man". De door Marc Webb, what's in a name?, geregisseerde come-back van Spidey doet ons terug naar het verleden reizen, naar de prille beginselen van de jonge Peter Parker die plots gebeten wordt door een radioactief spinnetje. Wil je nog meer scoops over de jonge superheld? Lees dan snel de filmkritiek! Heel anders is 'Weekend' van Andrew Haigh. Het thema van homoseksualiteit wordt hier aangekaart, geen grote nieuwigheden maar wel opmerkelijk goed acteerwerk. De derde nieuwkomer van de week is Woody Allen's film 'To Rome With Love', niet de meest lovenswaardige film onder de critici, maar wel een leuke komedie die wat terug doet denken aan de Woody Allen van de jaren '70. Last but not least is de film van Michele Placido 'Il Grande Sogno' ('The Big Dream'). Het verhaal van een misdadiger en een politieagent in het Italië van de jaren '60, '70. Benieuwd naar meer? Ontdek nu snel de reviews! En afspraak volgende week voor een nieuwe lading cinenews!

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de films

Al het nieuws cinema

Vanavond op TV: Takers - Actueel

Vanavond op TV: Takers

Kijk vanavond, nu donderdag 1 oktober, om 20u40 op VTM3 naar "Takers"!
'Big Bang Theory'-acteur Jim Parsons besmet met coronavirus - Actueel

'Big Bang Theory'-acteur Jim Parsons besmet met coronavirus

De Amerikaanse acteur Jim Parsons, bekend van de sitcom "The Big Bang Theory", en zijn man Todd Spiewak zijn besmet geweest met het coronavirus. Dat heeft het echtpaar aangekondigd in de "Tonight Show" van Jimmy Fallon.
Jennifer Aniston dacht aan stoppen met acteren - Actueel

Jennifer Aniston dacht aan stoppen met acteren

Jennifer Aniston is één van de grote namen in Hollywood. De 51-jarige Amerikaanse actrice maakte bekend dat ze dacht aan de stopzetting van haar acteercarrière.
Babyteeth, de Grand Prix van het BRIFF speelt vanaf nu woensdag in de zalen - Actueel

Babyteeth, de Grand Prix van het BRIFF speelt vanaf nu woensdag in de zalen

Cinenews presenteert "Babyteeth", een portret van een rebels tienermeisje. Met een perfect evenwicht tussen humor en diepe emotie, raakte de film het hart van de jury van het recente BRIFF (Brussels International Film Festival). Babyteeth won er de Grand Prix!
Vanavond op TV: The Guest - Actueel

Vanavond op TV: The Guest

Kijk vanavond, nu dinsdag 29 september, om 20u40 op VTM4 naar "The Guest"!
De 20 beste komedieseries allertijden - Actueel

De 20 beste komedieseries allertijden

Wij maakten een overzicht van de allerbeste komedieseries allertijden die zonder twijfel een lach op je gezicht zullen toveren.