Infos

Geregisseerd door : Woody Allen
In de zalen vanaf: 4 juli 2012
Speelduur: 89 minuten
Genre: Komedie
Land : Verenigde Staten (2012)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Na London (Match Point), Barcelona (Vicky Cristina Barcelona) en Parijs (Midnight in Paris) nestelt de filmmaker zijn camera in Rome voor een eerbetoon aan de Eeuwige Stad.  
 
Deze luchtige comedie in de typische Allen stijl zet een fijne internationale cast in scene in het feerieke Rome: Pénélope Cruz als prostituee, Roberto Benigni die per vergissing voor een filmster wordt gehouden, maar ook Alec Baldwin, Jesse Eisenberg en Woody Allen himself.

 Meningen

 Al het nieuws over "To Rome with Love"

Vergeet Manhattan! Kom naar Jeruzalem - Actueel
Actueel

"Vergeet Manhattan! Kom naar Jeruzalem"

Na "Manhattan", "Midnight in Paris", "Vicky Cristina Barcelona" en "To Rome With Love", wil Israël dat de Amerikaanse regisseur Woody Allen Jeruzalem gebruikt als decor voor zijn volgende film. Verder lezen...
To Rome with Love - Bespreking
Bespreking

To Rome with Love

Woody Allen trok naar Rome voor een leuke Wildereske sketchfilm over volkse levenslessen aan de Scalinata della Trinità dei Monti. Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

Competencia oficial - Komedie
2
17 augustus 2022
17 augustus 2022

Competencia oficial

Komedie Regie: Mariano Cohn & Gastón DupratMet: Penelope Cruz & Antonio BanderasEen miljardair zakenman besluit een film te maken om een stempel op de geschiedenis te drukken. Hij huurt de besten in: de beroemde filmmaker Lola Cuevas, de Hollywood-ster Félix Rivero en de radicale theateracteur Iván Torres. Maar als hun talent groot is... is hun ego nog groter!

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: