Nodig gratis je vader uit op de avant-première van "Starbuck" - Actueel Cinema

 
Cinenews start zijn grote 'Vaderdag' actie! Als je nog geen leuke ideëen hebt voor een cadeau surf dan als de bliksem naar de site van de film en druk de bon af. Speciaal ter gelegenheid van Vaderdag krijg je dan een gratis toegang voor de de avant-première van "Starbuck". Deze zal doorgaan in verschillende Belgische bioscopen op 10 juni, het feest van alle vaders. Neem dus snel je schaar in de hand en knip de bon uit!
 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Starbuck

Starbuck

Komedie  Regie: Ken Scott Met: Patrick Huard, Julie Lebreton, Antoine Bertrand,... Net op het moment dat David Wosniak te horen krijgt dat zijn vriendin Valérie zwanger is, ontdekt deze eeuwige puber van 42 jaar dat hij de biologische vader is van niet minder dan 533 kinderen.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: