One for the Money - Bespreking Cinema

 
Katherine Heigl en het kleine scherm: dat gaat nog. Haar prestatie als Dr. Izzie Stevens in ziekenhuisfeuilleton 'Grey's Anatomy' valt best te pruimen. Katherine Heigl en het grote scherm: ho maar! Films als '27 Dresses', 'The Ugly Truth', 'Killers' en 'Life as We Know It' zijn regelrechte aanslagen op de goede smaak. Goed nieuws echter: voor het eerst sinds Judd Apatow-komedie 'Knocked Up' lijkt de actrice zich eindelijk nog eens in een langspeler op haar gemak te voelen. Heigl kruipt in de huid van Stephanie Plum, een alleenstaande griet uit New Jersey die een tijdje terug haar baan verloor en ondertussen bijna bankroet is. Wanneer ze haar ouders het slechte nieuws vertelt, wordt duidelijk dat haar maar één optie rest: als premiejager gaan werken voor haar neef. Niet veel later zit ze de kerel die haar in de middelbare school ontmaagde op de hielen. Deze voormalige flik wordt verdacht van de moord op een of ander schoffie. Een echte hoogvlieger is deze bewerking van een pulproman van Janet Evanovich geenszins. Toch brengt Heigl het er best oké vanaf als Plum. Haar geklungel als 'bounty hunter' levert zelfs enkele oprecht grappige momenten op. Spijtig van de ongeïnspireerde mise-en-scène, het eerder voorspelbare scenario en de niet al te beste acteerprestaties van de rest van de cast.
 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
One for the Money

One for the Money

Actie, Komedie  Regie: Julie Anne Robinson Met: Katherine Heigl, Debbie Reynolds, John Leguizamo,... ONE FOR THE MONEY, gebaseerd op het gelijknamige boek, gaat over de net gescheiden en ontslagen Stephanie Plum (Katherine Heigl), die uit wanhoop gaat werken voor het tweederangs schuldsaneringsbureau van haar onbetrouwbare neef en hiermee in bizarre en hilarische situaties terechtkomt.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: