Er komt zeker een Toy Story 5! - Actueel Cinema

   - 
Er komt zeker een Toy Story 5!

Het gerucht gaat al heel lang, maar het is nooit bevestigd. Nu is het bevestigd! Fans van Woody en Buzz Lightyear kunnen zich verheugen, want er komt inderdaad een Toy Story 5. Disney heeft vorige week op sociale netwerken een releasedatum aangekondigd. Maar je zult geduld moeten hebben. Het speelgoed komt pas in juni 2026 uit de koffer! Dus 7 jaar scheiden deze nieuwe aflevering van zijn voorganger Toy Story 4, die in 2019 uitkwam. 

Er is nog geen andere informatie vrijgegeven, maar het lijkt erop dat Tom Hanks opnieuw zijn stem zal lenen aan het personage Woody, en Tim Allen de zijne aan Buzz Lightyear.
Ondertussen kunnen fans van Disneyfilms uitkijken naar het vervolg op Inside Out, Vahaïna en een live-action versie daarvan met Dwayne Johnson in de hoofdrol als Maui.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: