Prince wordt binnenkort het onderwerp van een muzikale biopic! - Actueel Cinema

   - 
Prince wordt binnenkort het onderwerp van een muzikale biopic!

Prince mag dan weg zijn, maar zijn muzikale reputatie en impact op de popcultuur leven voort. En volgens Jeff Sneider van The InSneider (en bevestigd door de pers) zet Black Panther-regisseur Ryan Coogler de volle kracht van zijn bedrijf Proximity Media in voor de ontwikkeling van een jukeboxmusical op basis van de liedjes van de Purple One.

Op dit moment zijn er nog maar weinig details over de film bekend, omdat deze zich nog in een vroeg stadium bevindt. Bryan Edward Hill, een veteraan van de Titans-serie in het DC Universum, heeft een ontwerp van het script geschreven, maar het zal nog verschillende aanpassingen ondergaan voordat het op het scherm komt.

De film heeft nog geen titel, maar zal worden uitgebracht door Universal.

Ryan Coogler, die samen met zijn vrouw Zinzi Evans Proximity runt, en Sev Ohanian, dat mede is opgericht door de collega van de Black Panther-regisseur, componist Ludwig Göransson, bereidt zich ook voor om zijn volgende film te regisseren. Het is een mysterieuze film, ook zonder titel, met Michael B. Jordan in de hoofdrol. Jordan, die (hopelijk) zal worden uitgebracht door Warner Bros.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: