Jake Gyllenhaal zou vereerd zijn om Batman te spelen - Actueel Cinema

   - 
Jake Gyllenhaal zou vereerd zijn om Batman te spelen

Jake Gyllenhaal is momenteel op promotietournee voor de remake van Road House en hij heeft verteld over zijn verlangen om in de schoenen van Batman te kruipen.

Twee decennia eerder deed de 43-jarige acteur auditie om de iconische superheld te spelen in de film Batman Begins uit 2005, een rol die uiteindelijk naar Christian Bale ging. In een nieuw interview met Screen Rant werd Gyllenhaal gevraagd naar de mogelijkheid om Batman te spelen in het nieuwe DC Universum van James Gunn. "Oh, mijn God. Het is een klassieker. Het zou een eer zijn," zei hij. "Over rollen gesproken die andere ongelooflijke acteurs in het verleden hebben gespeeld: ik ga Lago spelen in Othello met Denzel Washington. Als ik alleen al denk aan de geschiedenis van acteurs die die rol door de tijd heen hebben gespeeld, ben ik geïntimideerd. Dus dat is het eerste niveau. Daar werk ik op dit moment aan. Maar natuurlijk. Het zou nog steeds een eer zijn. De rol van Batman is een klassieker," voegde hij eraan toe.

Jake Gyllenhaal kwam ook dichtbij het spelen van een andere iconische held, Spider-Man, maar dat is er nooit van gekomen. De acteur werd getipt om Tobey Maguire te vervangen in Spider-Man 2 in 2004, vanwege diens gezondheidsproblemen.

© DFree / Shutterstock

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: