James Bond-fans stemmen op wie ze Daniel Craig willen laten opvolgen - Actueel Cinema

   - 
James Bond-fans stemmen op wie ze Daniel Craig willen laten opvolgen

James Bond-fans hebben onthuld welke acteur ze graag Daniel Craig zouden zien vervangen in de saga.

Idris Elba, 51, versloeg twee andere 'vermeende' kandidaten met een overweldigend aantal stemmen, waarbij één op de vijf fans zei dat hij hun favoriet was. In een enquête onder 2.000 fans in opdracht van Lottoland werd Idris genoemd als de meest populaire persoon voor de baan, voor Tom Hardy en Henry Cavill. Emilia Clarke, James Norton, Cillian Murphy, Emily Blunt en Helen Mirren behoorden tot de 20 andere beroemdheden die meedongen, onthulde The Sun. 

James Bond-producer Barbara Broccoli gaf toe dat het lang zou duren om de vervanger van Daniel Craig in 007 te kiezen, en benadrukte dat het niet gemakkelijk was om een acteur te kiezen voor de iconische rol van de spion. In een gesprek met Variety zei ze: "Het is een grote beslissing. Het gaat niet alleen om het kiezen van een rol. Het gaat over het heroverwegen van onze hele richting".

Eerder dit jaar bevestigde de producent van de franchise dat Idris Elba een van de mogelijke kandidaten was om de volgende 007 te worden.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: