De 5 beste filmscènes volgens je zoekbalk! - Actueel Cinema

   - 
De 5 beste filmscènes volgens je zoekbalk!

Wat is de meest memorabele seksscène in de bioscoop? Het is een moeilijke vraag om te beantwoorden, maar een merk sextoy heeft het geprobeerd. Hun techniek was heel eenvoudig: met behulp van zoekgegevens van Google ontdekten ze dat de volgende tien seksscènes zo iconisch waren dat kijkers er heel vaak naar zochten. Waarom zouden ze dit doen? Misschien om een beetje inspiratie te vinden....

Hoe dan ook, dit zijn de 10 seksscènes waar internetgebruikers het vaakst naar zochten

1. "Eyes Wide Shut", geregisseerd door Stanley Kubrick, staat bovenaan de lijst van meest gezochte films vanwege hun seksscènes, met maar liefst 849.000 zoekopdrachten. De populariteit is te danken aan een meesterlijke mix van psychologisch drama en erotische spanning, terwijl de complexiteit van menselijke relaties wordt getoond, allemaal gedragen door het iconische duo Tom Cruise en Nicole Kidman".

2. "Op de tweede plaats staat het romantische drama "La Vie d'Adèle", dat het afgelopen jaar gemiddeld 458.000 zoekopdrachten kreeg. Deze film valt op door de weergave van een lesbische relatie, terwijl alle echte aspecten van liefde en seksualiteit worden getoond".

3. "Mulholland Drive" is de op twee na meest gezochte film voor intrigerende seksscènes, met meer dan 113.000 zoekopdrachten. De film trekt de aandacht van het publiek door een nieuwe seksuele interactie van een lesbisch stel te presenteren, waarbij mysterie en sensualiteit worden vermengd."

4. "Titanic", hoewel geliefd bij velen, kwam op de vierde plaats met 74.000 zoekopdrachten. Filmbezoekers zijn vooral op zoek naar de iconische autoscène, die een van de meest memorabele seksscènes uit de filmgeschiedenis blijft".

5. Het erotische drama "Last Tango in Paris" sloot de top 5 af met 39.000 zoekopdrachten voor de seksscène. De film was behoorlijk stomend voor zijn tijd en trok de aandacht vanwege de anonieme seks die flirtte met de rand van de redelijkheid.

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: