The Fall Guy- Wereldrecord gebroken tijdens het filmen van een epische stunt! - Actueel Cinema

   - 
The Fall Guy- Wereldrecord gebroken tijdens het filmen van een epische stunt!

In een adembenemend vertoon van precisie en vaardigheid heeft Logan Holladay, de stuntman voor Ryan Goslings personage in The Fall Guy, de GUINNESS WORLD RECORDS-titel voor de meeste rollen in een auto verpulverd door acht en een halve rol te voltooien tijdens de productie van de film in 2022 op de stranden van Sydney, Australië.

Deze baanbrekende prestatie in de nieuwste film van regisseur David Leitch overtrof het vorige record van stuntman Adam Kirley, die zeven rollen maakte tijdens het filmen van Casino Royale in 2006.

The Fall Guy :

Hij is een stuntman en net als ieder ander in de stuntwereld blazen ze hem op, schieten ze hem neer, laten ze hem crashen, smijten ze hem door ramen heen en laten ze hem van de grootste hoogtes vallen. En dat allemaal voor ons vermaak.
Na een ongeval dat hem bijna zijn carrière heeft gekost, moet de onbezongen held een vermiste filmster opsporen, een samenzwering onthullen en zijn grote liefde zien terug te winnen, terwijl hij ook nog gewoon zijn werk moet doen.
Dat kan bijna niet goed gaan.

The Fall Guy op 24 april in de bioscoop.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: