Deze overdreven sexy jurken die de Oscars NOOIT zouden toestaan (video) - Actueel Cinema

   - 
Deze overdreven sexy jurken die de Oscars NOOIT zouden toestaan (video)

Na maanden van gezichtsbehandelingen, fittingen, sap detoxen, make-up fouten, haarvoorbereidingen en verhitte debatten met gestresste stylisten, zou je denken dat toen het doek zondagavond viel, de gasten van de 96e Academy Awards hun goody bags zouden pakken en tevreden in bed zouden ploffen.

Maar dat zou een gemiste kans zijn geweest. Want het is op de after-parties dat de sterren de kans krijgen om te schitteren met een andere glans dan die vereist is op de rode loper van de Oscars. En dit jaar was dat duidelijker dan ooit.

Succesvolle optredens bij de Oscars vereisen een zeer specifieke dresscode, in overeenstemming met Hollywoodtradities. Jurken zijn over het algemeen lang, elegant en klassiek, versierd met borduurwerk, parels en lovertjes. Stoffen zijn zelden eenvoudige prints: die zouden als te 'overdag' worden beschouwd. Voor mannen is een klassiek zwart smokingjasje de regel. Emily Blunt volgde deze dresscode tot op de letter, zoals je kunt zien in de video hieronder :

Daarom zijn afterparties zo leuk voor veel gasten - en niet alleen vanwege de gratis bar. Net zoals een bruid haar trouwjurk verruilt voor een outfit die geschikter is om te dansen op de receptie, werpt de elite van Hollywood haar glamoureuze kleding af en trekt iets comfortabelers aan. Of, als het niet comfortabeler is, in ieder geval experimenteler en opvallender.
Van alle after-show evenementen is de Vanity Fair Oscars verreweg het populairst, en nooit zo populair als dit jaar, toen het 30 jaar bestond. Margot Robbie baarde opzien toen ze haar lange jurk verruilde voor een gewaagd korset van Thierry Mugler. 

Retrouvez ici quelques uns des looks les plus sexy de la soirée : 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: