Huiveringwekkende nieuwe trailer voor 'The First Omen' onthuld - Actueel Cinema

   - 
Huiveringwekkende nieuwe trailer voor 'The First Omen' onthuld

Ontdek de prequel op de klassieke horrorfilmfranchise vanaf 10 april in de bioscoop!

20th Century Studios heeft een huiveringwekkende nieuwe trailer voor de psychologische horrorfilm "The First Omen" onthuld. De film, die een prequel is op de klassieke horrorfilmfranchise, is vanaf 10 april 2024 exclusief in de bioscoop te zien.

Wanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.In "The First Omen" schitteren Nell Tiger Free ("Servant"), Tawfeek Barhom ("Mary Magdalene"), Sonia Braga ("Kiss of the Spider Woman"), Ralph Ineson ("The Northman"), met Charles Dance (“Game of Thrones”), en Bill Nighy ("Living").

De film is geregisseerd door Arkasha Stevenson, gebaseerd op personages gecreëerd door David Seltzer ("The Omen"), met een verhaal van Ben Jacoby ("Bleed") en een scenario van Tim Smith & Arkasha Stevenson en Keith Thomas ("Firestarter"). De producenten zijn David S. Goyer ("Hellraiser") en Keith Levine ("The Night House") en de uitvoerende producenten zijn Tim Smith, Whitney Brown ("Rosaline") en Gracie Wheelan.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
The First Omen

The First Omen

Horror  Regie: Arkasha Stevenson Wanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: