Kim Kardashian speelt en produceert thriller voor Amazon's MGM Studios - Actueel Cinema

   - 
Kim Kardashian speelt en produceert thriller voor Amazon's MGM Studios

De carrière van Kim Kardashian als actrice en producent blijft bloeien. Ze heeft een nieuw project binnengehaald bij MGM na een felle strijd tussen de studio's.

Het project is geschreven door Natalie Krinsky (The Broken Hearts Gallery) en zal worden geproduceerd door Bruna Papandrea via haar bedrijf Made Up Stories.
Volgens Deadline leidde de film tot een intense biedingsstrijd die uiteindelijk gewonnen werd door Amazon's MGM Studios tegen 4 concurrenten. Bronnen zeggen dat het nog steeds mogelijk is dat de film in de bioscoop wordt uitgebracht via MGM, of alleen wordt gestreamd op Amazon's Prime Video.

Er is nog geen releasedatum bevestigd en er is nog niets bekend over wanneer de productie zal beginnen. Er zijn nog geen details over het verhaal onthuld, hoewel wel is opgemerkt dat scenarioschrijfster Natalie Krinsky de thriller specifiek heeft geschreven met de wetenschap dat Kim Kardashian de hoofdrol zou spelen. 

Dit is het tweede filmproject dat Kim Kardashian heeft binnengehaald sinds de SAG-AFTRA staking half november eindigde. Haar romantische komedie The Fifth Wheel werd eind november aangekocht door Netflix, na nog een biedingsstrijd tussen vijf studio's.

Insiders beweren dat de deal voor dit nieuwe thrillerproject nog lucratiever is dan The Fifth Wheel van Netflix. De realityster is naar verluidt ook nauw betrokken geweest bij het pitchproces en heeft elke pitchbijeenkomst met scenarioschrijfster Natlalie Krinsky persoonlijk bijgewoond. Er wordt verwacht dat ze een grote rol zal spelen in de marketing van de film, zoals ze ook deed voor The Fifth Wheel. Kim Kardashian heeft gezegd dat ze een nogal proactieve aanpak kiest om haar acteercarrière te versnellen, door algemene vergaderingen met verschillende schrijvers en producenten bij te wonen.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: