Kung Fu Panda 4: Po is terug in actie in een spannend nieuw avontuur - Actueel Cinema

   - 
Kung Fu Panda 4: Po is terug in actie in een spannend nieuw avontuur

Panda Po, 's werelds meest onwaarschijnlijke kungfu-meester, is terug in de bioscopen voor een nieuwe hilarische en harde aflevering van Kung Fu Panda, de beroemde franchise van DreamWorks Studio's. De animatiefilm om met het hele gezin te gaan kijken.

Synopsis:

Na drie levensgevaarlijke avonturen waarin hij de grootste schurken ter wereld verslaat met zijn ongekende moed en waanzinnige vechtkunsten, wacht Po, de Drakenkrijger (de voor een Golden Globe genomineerde Jack Black) een nieuwe roeping. Dit keer iets veel rustigers, hij is verkozen tot spiritueel leider van de Vredesvallei. Dat brengt wel wat problemen met zich mee. Ten eerste weet Po net zo veel over spiritueel leiderschap als over diëten. En ten tweede moet hij heel snel een nieuwe Drakenkrijger vinden en trainen voor hij zijn nieuwe positie kan innemen.

Om het nog erger te maken, duikt er ook nog een kwaadaardige, machtige superschurk op, namelijk de Kameleon (Oscar®-winnares Viola Davis), een kleine hagedis die de vorm van elk wezen kan aannemen, groot of klein. En die Kameleon heeft haar kleine kraaloogjes laten vallen op Po’s Staf der Wijsheid, waarmee ze alle grote schurken die Po naar het geestenrijk heeft gestuurd terug zou kunnen halen.

Po moet dus hulp zien te vinden en die vindt hij (soort van) in de vorm van de sluwe, scherpzinnige dief Zhen (Golden Globe-winnares Awkwafina). Zhen is een steppevos die Po nogal tegen zijn vacht instrijkt, maar die onmisbare talenten blijkt te hebben. Om de Vredesvallei te beschermen en uit de reptielenklauwen van de Kameleon te houden, moet dit komische, vreemde duo samenwerken. Gaandeweg ontdekt Po dat helden op de meest onwaarschijnlijke plekken opduiken.

Grote Hollywood-stemmen keren terug!

De film bevat de originele stemmen van deze prestigieuze artiesten in hun legendarische rollen: Jack Black vertolkt Panda Po, terwijl Viola Davis Chameleone speelt. Zhen wordt gespeeld door Awkwafina. Dustin Hoffman speelt Kung Fu meester Shifu, James Hong speelt Po's adoptievader Mr Ping, Bryan Cranston speelt Po's biologische vader Li en Ian McShane speelt Tai Lung, Shifu's voormalige leerling en gezworen vijand.

Ontdek hier de programmatie van de film in je dichtstbijzijnde cinema.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: