Sylvester Stallone heeft een heel specifiek idee over wie hem zou kunnen opvolgen in Rambo - Actueel Cinema

   - 
Sylvester Stallone heeft een heel specifiek idee over wie hem zou kunnen opvolgen in Rambo

Sylvester Stallone verscheen onlangs in een aflevering van 'The Tonight Show' en gaf zijn zegen aan Ryan Gosling om de volgende Rambo te spelen in een mogelijke heropleving van Stallone's iconische actiefranchise. Stallone speelde de veteraan van de Special Forces van het Amerikaanse leger in vijf films. De eerste 'Rambo' kwam uit in 1982. Stallone neemt waarschijnlijk afscheid van de franchise in "Rambo: Last Blood" in 2019.

"Ik ontmoette [Ryan Gosling] tijdens een etentje," zei Stallone toen hem werd gevraagd waarom Gosling zijn eerste keuze was om een nieuwe versie van Rambo te spelen. "We zijn duidelijk tegenpolen. Hij is knap. Dat ben ik niet. Serieus! Kun je je mij voorstellen als Ken? Het werkt helemaal niet."
"[Ryan] zei tegen me: 'Ik was gefascineerd door Rambo en ik ging verkleed als Rambo naar school en mensen achtervolgden me, maar ik wilde niet stoppen. Ik bracht mijn vakanties door als Rambo. Hij bleef maar zeggen dat hij veel gemeen had met Rambo," vervolgt Stallone. "Ik vond het interessant. Als ik het stokje ooit doorgeef, geef ik het aan hem door omdat hij van het personage houdt.
Gevraagd naar de mogelijkheid dat Ryan Gosling de iconische rol van Rambo zou herhalen, zei Sylvester Stallone: "Ik zou ja zeggen, maar ik weet niet of iemand zou zeggen: 'Hé, hij is te knap om Rambo te zijn'".

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: