Ryan Gosling keert terug naar Barbieland voor een speciaal kerstnummer - Actueel Cinema

   - 
Ryan Gosling keert terug naar Barbieland voor een speciaal kerstnummer

Ryan Gosling brengt Kenergie naar Kerstmis!

De Barbie-ster heeft zich herenigd met Mark Ronson, de producer van de soundtrack van de film Barbie: The Album, om "Ken The EP" uit te brengen, met nieuwe versies van het originele Ken-nummer "I'm Just Ken". Net op tijd voor de feestdagen brengen ze ons een gloednieuwe versie van het kerstliedje. 

Ter gelegenheid van de release van de EP zijn Ryan Gosling (43) en Mark Ronson (48) teruggekeerd naar Barbieland en hebben ze woensdag de video voor "I'm Just Ken (Merry Kristmas Barbie)" uitgebracht.
Mark Ronson, producer van Barbie's muziek, legt uit dat "I'm Just Ken" oorspronkelijk bedoeld was als stemmingslied.

In de clip zit de Golden Globe-winnares samen met Mark Ronson en mede-Barbie: The Album-schrijver/producer Andrew Wyatt in de studio om samen met een aantal muzikanten een nieuwe versie van Ken's soul-searching anthem te componeren. Met de studio versierd met klatergoud en kerstverlichting is Mark Ronson vastbesloten om een vrolijke versie van de hit op te nemen, maar Ryan Gosling is daar niet zo zeker van.  "Denk je niet dat het te kerstachtig is?" vraagt de ster, terugvallend op zijn rol als Ken. "Ik ben bang dat als het te kerstachtig is, niemand er na 26 december naar zal kijken". Na wat geruststelling en een zonnebril (want "de wereld mag Ken's stem hebben, maar alleen Barbie mag zijn ogen hebben"), geeft Ryan Gosling eindelijk toe aan de energie van Kerstmis en brengt hij het nummer met verve ten gehore.

Compleet met belletjes - en een lieve "Merry Christmas, Barbie, wherever you are" boodschap aan het einde - is deze ballad een echte geschenk voor fans van Greta Gerwig's film.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Barbie

Barbie

Actie, Komedie, Avontuur  Regie: Greta Gerwig Met: Margot Robbie, Ryan Gosling, Ariana Greenblatt 'Barbie' volgt een van de poppen die in Barbieland woont. Ze wordt van school gestuurd omdat ze niet perfect genoeg is. Ze besluit vervolgens om op avontuur te gaan in de echte wereld.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: