Matthew McConaughey gaat Elvis vertolken - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse acteur Matthew McConaughey gaat Elvis Presley vertolken in de animatieserie 'Agent Elvis'. Dat meldt het Amerikaanse Rolling Stone.

Netflix gaf vandaag de officiële teaser vrij van 'Agent Elvis', een door Elvis' ex Priscilla geproduceerde animatieserie voor volwassenen waarin de King of Rock and Roll centraal staat. McConaughey, de ster van onder meer de 'Wolf of Wall Street' en de 'Dallas Buyers Club', zal de stem van Elvis inspreken, al belooft het wel een bijzondere serie te worden.

In de teaser is bijvoorbeeld te zien hoe Elvis op de maan rond loopt, in een jeep door de jungle rijdt en slechteriken in elkaar slaat. Overdag is Elvis nog zanger maar 's nachts maakt hij namelijk deel uit van het geheime agentschap TCB en heeft hij een chimpansee als handlanger (in het echt had Elvis er ook een).

De serie zou vanaf maart dit jaar op Netflix te zien zijn.

(Belga / LJO)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow' - Actueel
Actueel

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow'

How far would you go? Bekijk hier de eerste beelden van THE CROW, gebaseerd op het verhaal van de Amerikaanse stripserie, gecreëerd door James O'Barr. Ontdek de duistere en meeslepende wereld van regisseur Rupert Sanders, met in de hoofdrol de getalenteerde Bill Skarsgård. Vanaf 5 juni zal deze... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: