Ontdek films bij je thuis met de Zita TV-gids! Stem nu zaterdagavond af op VTM4 voor 'Hancock' - Actueel Cinema

   - 

Heb je zin om zaterdagavond thuis te blijven en een filmavond in te plannen met wat chips en popcorn? Dat kan, want Zita TV-gids publiceert dat nu zaterdagavond om 20u35 'Hancock'  speelt op VTM4.

Er zijn helden... er zijn superhelden... en dan is er Hancock (Will Smith). Grote macht brengt grote verantwoordelijkheid met zich mee – dat weet iedereen – iedereen behalve Hancock. Hij is een nerveuze, sarcastische en onbegrepen kerel vol tegenstrijdigheden en zijn goed bedoeld heldhaftig gedrag bereikt misschien wel zijn doel en redt talloze levens, maar laat ook een indrukwekkend spoor van vernieling na. Het publiek heeft er uiteindelijk de buik van vol – al zijn ze nog zo dankbaar dat ze hun eigen plaatselijke held hebben, toch vragen de goede burgers van Los Angeles zich af wat ze gedaan hebben om deze kerel te verdienen. Hancock is niet het soort man dat zich aantrekt wat andere mensen denken – tot op de dag dat hij het leven redt van PR directeur Ray Embrey (Jason Bateman).

Dan begint de sardonische superheld te beseffen dat hij misschien toch ook een kwetsbare kant heeft. Dat onder ogen zien zou wel eens Hancocks grootste uitdaging ooit kunnen worden – en een opdracht die misschien onmogelijk zal blijken vermits Rays vrouw, Mary (Charlize Theron), benadrukt dat hij een hopeloos geval is.

Ontdek hier de volledige Zita tv-gids!

 

 Meningen

 Ook te zien op "Zita", "Zita TV-gids" en "Hancock"...

 Al het nieuws cinema

Hancock

Hancock

Actie, Drama  Regie: Peter Berg Met: Will Smith, Charlize Theron, Jason Bateman,... Er zijn helden... er zijn superhelden... en dan is er Hancock (Will Smith). Grote macht brengt grote verantwoordelijkheid met zich mee – dat weet iedereen – iedereen behalve Hancock. Hij is een nerveuze, sarcastische en onbegrepen kerel vol tegenstrijdigheden en zijn goed bedoeld heldhaftig... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: