Ontdek films bij je thuis met de Zita TV-gids! Stem nu zaterdagavond af op Play6 voor 'Inception' - Actueel Cinema

   - 
Ontdek films bij je thuis met de Zita TV-gids! Stem nu zaterdagavond af op Play6 voor 'Inception'

Heb je zin om zaterdagavond thuis te blijven en een filmavond in te plannen? Dat kan, want Zita TV-gids publiceert dat nu vrijdag om 20u20 'Inception' speelt op Play6.

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) is een handige dief, een ware meester op het gebied van extraction: het stelen van waardevolle geheimen uit het onderbewustzijn van mensen die in de droomfase verkeren, wanneer het brein het meest kwetsbaar is. Dankzij die zeldzame gave is Cobb een veelgevraagde speler in de wereld van bedrijfsspionage, maar is hij ook in vele landen voortvluchtig. Daarnaast is hij alles kwijt wat hem ooit dierbaar was. Cobb krijgt echter de kans zijn oude leven weer terug te krijgen, in ruil voor het uitvoeren van een vrijwel onmogelijke 'Inception': Cobb en zijn team van specialisten moeten deze keer geen idee stelen, maar het in iemands brein plaatsen.

Als ze hierin slagen, zou het de perfecte misdaad zijn. Maar hoe goed ze alles ook plannen en hoe groot hun expertise ook is, niets kan het team voorbereiden op de levensgevaarlijke vijand die elke stap die ze nemen lijkt te kunnen voorspellen. Een vijand die alleen Cobb had kunnen zien aankomen.

Ontdek hier de volledige Zita tv-gids!

 

 Meningen

 Ook te zien op "Zita", "Zita TV-gids" en "Inception"...

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Inception

Inception

Actie, Science-Fiction, Thriller  Regie: Christopher Nolan Met: Leonardo DiCaprio, Ken Watanabe, Marion Cotillard,... Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) is een handige dief, een ware meester op het gebied van extraction: het stelen van waardevolle geheimen uit het onderbewustzijn van mensen die in de droomfase verkeren, wanneer het brein het meest kwetsbaar is. Dankzij die zeldzame gave is Cobb een veelgevraagde speler... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: