Ontdek films bij je thuis met de Zita TV-gids! Stem nu vrijdagavond af op VTM 4 voor 'A Beautiful Mind' - Actueel Cinema

   - 
Ontdek films bij je thuis met de Zita TV-gids! Stem nu vrijdagavond af op VTM 4 voor 'A Beautiful Mind'

Heb je zin om vrijdagavond thuis te blijven en een filmavond in te plannen? Dat kan, want Zita TV-gids publiceert dat nu vrijdag om 22u25 'A Beautiful Mind' speelt op VTM 4.

Wanneer de briljante wiskundige John Nash net op het punt staat internationaal erkend te worden, raakt hij betrokken bij een mysterieuze samenzwering. Zijn toegewijde vrouw is de enige die hem kan helpen in dit indrukwekkende verhaal over moed, passie en overwinning.

Ontdek hier de volledige Zita tv-gids!

 

 Meningen

 Ook te zien op "Zita", "Zita TV-gids" en "A Beautiful Mind"...

 Al het nieuws cinema

John Malkovich komt bij de Fantastic Four! - Actueel
Actueel

John Malkovich komt bij de Fantastic Four!

John Malkovich is de laatste acteur die meedoet aan de Fantastic Four van Marvel Studios, zo heeft The Hollywood Reporter bevestigd. Details over de personages worden tot nu toe geheim gehouden. Verder lezen...
A Beautiful Mind

A Beautiful Mind

Drama  Regie: Ron Howard Met: Russell Crowe, Ed Harris, Jennifer Connelly,... Wanneer de briljante wiskundige John Nash net op het punt staat internationaal erkend te worden, raakt hij betrokken bij een mysterieuze samenzwering. Zijn toegewijde vrouw is de enige die hem kan helpen in dit indrukwekkende verhaal over moed, passie en overwinning.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: