Ontdek films bij je thuis met de Zita TV-gids! Stem nu vrijdagavond af op VTM 4 voor 'A Beautiful Mind' - Actueel Cinema

   - 
Ontdek films bij je thuis met de Zita TV-gids! Stem nu vrijdagavond af op VTM 4 voor 'A Beautiful Mind'

Heb je zin om vrijdagavond thuis te blijven en een filmavond in te plannen? Dat kan, want Zita TV-gids publiceert dat nu vrijdag om 22u25 'A Beautiful Mind' speelt op VTM 4.

Wanneer de briljante wiskundige John Nash net op het punt staat internationaal erkend te worden, raakt hij betrokken bij een mysterieuze samenzwering. Zijn toegewijde vrouw is de enige die hem kan helpen in dit indrukwekkende verhaal over moed, passie en overwinning.

Ontdek hier de volledige Zita tv-gids!

 

 Meningen

 Ook te zien op "Zita", "Zita TV-gids" en "A Beautiful Mind"...

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
A Beautiful Mind

A Beautiful Mind

Drama  Regie: Ron Howard Met: Russell Crowe, Ed Harris, Jennifer Connelly,... Wanneer de briljante wiskundige John Nash net op het punt staat internationaal erkend te worden, raakt hij betrokken bij een mysterieuze samenzwering. Zijn toegewijde vrouw is de enige die hem kan helpen in dit indrukwekkende verhaal over moed, passie en overwinning.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: