Firestarter : Never Play with Fire - Actueel Cinema

   - 

Ontdek de eerste trailer van Blumhouse’s nieuwste titel, gebaseerd op het boek van Stephen King.

In een nieuwe verfilming van Stephen King's klassieke thriller van de producenten van The Invisible Man, vecht een meisje met buitengewone pyrokinetische gaven om haar familie en zichzelf te beschermen tegen sinistere krachten die haar willen gevangen nemen en controleren.

Al meer dan tien jaar zijn de ouders Andy (Zac Efron; Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile; The Greatest Showman) en Vicky (Sydney Lemmon; Fear the Walking Dead, Succession) op de vlucht, wanhopig om hun dochter Charlie (Ryan Kiera Armstrong; American Horror Story: Double Feature, The Tomorrow War) te verbergen voor een schimmig federaal agentschap dat haar ongekende gave om vuur te maken wil omzetten in een massavernietigingswapen.

Andy heeft Charlie geleerd hoe ze haar kracht, die wordt opgewekt door woede of pijn, onschadelijk kan maken. Maar wanneer Charlie 11 wordt, wordt het vuur steeds moeilijker te controleren. Nadat een incident de locatie van de familie onthult, wordt een mysterieuze agent (Michael Greyeyes; Wild Indian, Rutherford Falls) ingezet om de familie op te jagen en Charlie voor eens en voor altijd te pakken. Charlie heeft echter andere plannen. 

Release datum: 11 mei 2022

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

De grote zomerreleases van 2024 - Actueel
Actueel

De grote zomerreleases van 2024

De filmzomer van 2023 staat nog vers in ons geheugen gegrift. Barbenheimer deed de bioscoopzalen op zijn grondvesten daveren. Bioscoopbezoekers kwamen in roze gehuld naar de zalen voor Barbie en grote cinefielen werden drie uur lang weggeblazen door het cinematofgrafisch spektakel Oppenheimer. Verder lezen...
Firestarter

Firestarter

Horror, Science-Fiction, Drama  Regie: Keith Thomas Met: Ryan Turek, Gregory Lessans, Scott Teems,... Al meer dan tien jaar zijn de ouders Andy (Zac Efron) en Vicky (Sydney Lemmon) op de vlucht, wanhopig om hun dochter Charlie (Ryan Kiera Armstrong; American Horror Story: Double Feature, The Tomorrow War) te verbergen voor een schimmig federaal agentschap dat haar ongekende gave om vuur te maken... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: