CST verplicht in elke bioscoop, ongeacht aantal bezoekers - Actueel Cinema

   - 

Vanaf vrijdag 29 oktober, de start van de herfstvakantie, wordt het Covid Safe Ticket (CST) verplicht in alle Belgische bioscopen, ongeacht het aantal bezoekers. Dat meldt de Federatie van Cinema's (FCB) in een persbericht.

 Het Overlegcomité besliste gisteren dat het CST verplicht wordt voor evenementen met 200 deelnemers binnen, maar gaf de mogelijkheid aan lokale overheden om eventueel strengere maatregelen op te leggen. De cinema's vragen echter alle uitbaters van het land om vanaf vrijdag 29 oktober het CST te controleren voor elke voorstelling, ongeacht het aantal bezoekers. "Voor de veiligheid van het publiek en het personeel", klinkt het.

De FCB is van mening dat de uniforme regel in gans het land de duidelijkheid ten goede komt. Bovendien zal het CST het bezoekers gemakkelijker maken het mondmasker af te zetten, zodat ze kunnen genieten van snacks en drankjes. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: