Minari: de Oscarwinnende Amerikaanse droom eindelijk in de zalen deze week - Actueel Cinema

   - 

Lee Isaac Chung presenteert je een persoonlijk geïnspireerde film. Hij vertelt het verhaal van een Koreaanse migrantenfamilie in landelijk Amerika tijdens de jaren 80. Kan het nog vanzelfsprekender voor deze regisseur van Zuid-Koreaanse origine en opgegroeid op een boerderij in Arkansas. Een mooi en realistisch verhaal doorspekt met humor over de integratie droom en haar teleurstellingen in een Amerika waar alles mogelijk is. 

De film, waarvan niemand minder dan Brad Pitt een van de producenten is, werd beloond met de Juryprijs en Publieksprijs op het Sundance festival in 2020. Met zes Oscarnominaties, wint de film de Oscar voor beste actrice in een bijrol dankzij de opvallende prestatie van Youn Yuh-jung.

Een Koreaanse vader besluit zijn land te verlaten om de "Amerikaanse droom" te leven. Vervolgens vestigt hij zich met zijn vrouw en zoon in Arkansas, het beloofde land van de jaren ‘80. Maar in deze plattelandsregio van de Verenigde Staten is integratie niet gemakkelijk.

Raadpleeg de uren van de film in een bioscoop in uw regio. 

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Minari

Minari

Drama  Regie: Lee Isaac Chung Met: Steven Yeun & Yeri Han Een Koreaans-Amerikaans gezin besluit te verhuizen naar een kleine boerderij in Arkansas om er hun 'Amerikaanse droom' te verwezenlijken. Het ouderlijk huis verandert volledig met de komst van de stiekeme, onbeschofte, maar liefhebbende grootmoeder. Tussen de instabiliteit en de uitdagingen van dit... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: