'I May Destroy You' wint vijf prijzen op BAFTA Television Awards - Actueel Cinema

   - 

De reeks 'I May Destroy You' kwam als grote winnaar uit de bus bij de uitreiking van de BAFTA Television Awards. De serie is een samenwerking tussen BBC EN HBO en ging aan de haal met maar liefst vijf prijzen, onder meer voor de beste miniserie. 

Ook de hoofdrolspeelster Michaela Coel won meerdere prijzen, dat is te lezen op NU.nl. Coel won de prijs voor beste regisseur, beste schrijver van een dramaserie en beste actrice. Daarnaast won ook Paul Mescal een beeldje voor beste acteur in 'Normal People'. De beste dramaserie werd 'Save Me Too' en Malachi Kirby ging aan de haal met de prijs voor beste mannelijke bijrol in 'Small Axe'. De beste vrouwelijke bijrol was voor Rakie Ayola voor haar rol in 'Anthony'. De BBC-serie 'Small Axe' van Steve McQueen werd vooraf gezien als de reeks die het meeste kans maakt op een BAFTA. De vijfdelige reeks over het West-Indische immigranten in Londen kreeg maar liefst vijftien nominaties. Uiteindelijk won het zes prijzen, onder andere voor beste kostuums, beste haar en beste make-up. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: