Vier Valentijn met ANIMA! - Actueel Cinema

   - 

Anima, het Internationaal Animatiefilmfestival van Brussel vindt plaats van 12 tot 21 februari en gaat dit jaar uitzonderlijk 100% online door.  Op het streamingplatform zijn naast de officiële selectie ook een aantal speciale programma’s te vinden die de typische, unieke, sfeer van Anima oproepen.

De liefde, al sedert mensenheugenis een geliefkoosd thema, blijft een onuitputtelijke bron van inspiratie. Ze wordt op alle denkbare (en ondenkbare) manieren bezongen, ook in de animatiefilm. In dit Sint-Valentijnprogramma openen de filmmakers hun hart en onthullen zij met brio hun kijk op de liefde – teder, passioneel of humoristisch. Dit jaar is er uitzonderlijk ook een Sint-Valentijnprogramma voor de kinderen.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: