Film over leven van Elvis Presley verschijnt pas in zomer van 2022 - Actueel Cinema

   - 

De film over het leven van Elvis Presley, geregisseerd door Baz Luhrmann, zal pas later dan verwacht uitkomen. De releasedatum was eerst november 2021, maar dat wordt nu verplaatst naar juni 2022. Dat schrijft de entertainmentwebsite Deadline. De film is momenteel in productie in Australië. 

Het is al de tweede keer dat de film wordt uitgesteld, want de opnames werden eerder dit jaar stilgelegd omdat acteur Tom Hanks besmet raakte met het coronavirus. Opmerkelijk is ook dat de titel van de film nog niet bekend is. Het is wel al geweten dat de relatie van Presley met zijn manager Dries van Kuijk centraal staat in het verhaal. Austin Butler zal de rol van Presley vertolken. Hanks speelt dan weer Van Kuijk. Hanks kreeg het zwaar te verduren met zijn coronabesmetting. Samen met zijn vriendin belandde hij in een Australisch ziekenhuis en moest hij wekenlang in quarantaine verblijven. (Belga / Belga)

© Dan Kosmayer / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: