Geruchten om Bridgerton-acteur nieuwe 007 te maken - Actueel Cinema

   - 

In afwachting van de nieuwe Bondfilm 'No Time to Die' gaan de laatste dagen geruchten rond over de nieuwe acteur die de rol van 007 in de volgende film mag vertolken. Daniel Craig kondigde namelijk aan dat dit zijn laatste film in het kostuum van de geheim agent wordt. 

De laatste jaren gingen grote namen als Idris Elba en Henry Cavill rond als opvolger, ook James Norton en Aidan Turner werden genoemd. Nu duikt online een nieuwe naam op. Acteur Regé-Jean Page, gekend van de Netflix-serie Brigderton en de film Mortal Engines, deelde via Twitter een filmpje over de Netflixreeks. Daarin werden meteen links gelegd met de figuur van James Bond. Het is nog enkele jaren wachten voor we weten wie in volgende James Bondfilm de hoofdrol zal spelen. (Belga / Belga)

©  Joe Scofield / Shutterstock.com 

 

 Meningen

 Meer info over de film

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: