"Black-Out" verkocht aan het buitenland - Actueel Cinema

   - 

De Vlaamse fictiereeks fictiereeks "Black-out", momenteel te zien bij Eén, is verkocht aan de Verenigde Staten, Australië, Canada en Nederland. Dat melden VRT en The PR Factory in een persbericht. 

Eerder werd de misdaadreeks, die zich afspeelt tegen de achtergrond van een sabotage in een kerncentrale, al genomineerd voor de prestigieuze Prix Europa. "Black-out" is een productie van het nieuwe productiehuis jonnydepony, van Helen Perquy en Philippe De Schepper. De uitzendingen van "Black-out" op Eén zitten momenteel ongeveer halfweg, en ook hier wordt de reeks ontzettend gesmaakt met gemiddeld 1.253.718 kijkers. De hoofdrollen worden vertolkt door Geert Van Rampelberg en Sara De Roo.

Daarnaast doen ook onder andere Lucas Van den Eynde, Ruth Becquart, Nora Gharib, Michaël Pas, Ikram Aoulad, Violet Braeckman, Louis Talpe en Jelle De Beule mee in de reeks. De regisseur van "Black-out" is Joël Vanhoebrouck, het scenario is van de hand van Philippe De Schepper, Geert Verbanck en Bas Adriaensen. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: