Harrison Ford keert laatste maal terug als Indiana Jones - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse acteur Harrison Ford, 78 intussen, kruipt zoals verwacht voor de vijfde "Indiana Jones"-film een laatste keer in de huid van avontuurlijke archeoloog Indiana Jones. Dat heeft Disney vrijdag officieel bekendgemaakt. De film moet in juli 2022 in de zalen komen. 

De totstandkoming van de nieuwe "Indiana Jones"-film verloopt niet van een leien dakje. Disney kondigde de nieuwe film reeds aan in 2016, met een voorziene première in de zomer van 2019. Later kwam er eerst uitstel tot 2020 en daarna tot 2021. En begin dit jaar stapte Steven Spielberg op als regisseur. De meest succesvolle regisseur ooit zal wel aan het project verbonden blijven als producer. Spielberg was namelijk bij de "Indiana Jones"-franchise betrokken vanaf het prille begin met "Raiders of the Lost Ark" in 1981.

Volgens bronnen zou de 73-jarige regisseur zijn succesproject willen afstaan aan de nieuwe generatie die er met een frisse blik mee aan de slag kan gaan. Spielberg staat zijn regisseursstoel af aan James Mangold, bekend van "Ford v. Ferrari". De meest recente film in de franchise, "Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull", dateert reeds uit 2008. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
5 films om in de stemming te komen voor seks - Actueel
Actueel

5 films om in de stemming te komen voor seks

We hebben deze lijst van 5 films samengesteld voor de geliefden die dit lezen om jullie in de stemming te brengen. Pak je popcorn en leun tegen elkaar aan, want dit wordt een spannend avontuur. Meer verklappen we niet... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: