Sharon Stone stuurt een boodschap van steun naar het Italiaanse Rode Kruis - Actueel Cinema

   - 

Amerikaanse actrice Sharon Stone stuurde zaterdag een steunbetuiging naar het Italiaanse Rode Kruis en haar medewerkers, waarin ze hen prees voor hun "efficiëntie" en "waardigheid" in de strijd tegen het coronavirus. 

"Ik zie video's van jullie die bij mensen thuis komen om coronavirusslachtoffers te vervoeren. Ik zie het hart dat jullie in jullie werk steken. Ik weet dat jullie jullie leven op het spel zet om jullie missie uit te voeren", zei ze in een video die op de Italiaanse Twitter-account van het Rode Kruis werd gepost. "Ik wil jullie alleen maar zeggen hoeveel ik jullie bewonder, hoeveel wat jullie doen er voor mij toe doet (...) Ik zie dat jullie jullie werk stil, efficiënt en met zoveel waardigheid en aandacht doen," voegt de ster van Casino of Basic Instinct toe, duidelijk ontroerd. "Ik ben bij jullie. Ik zie jullie. Mijn hart is bij jullie. Ik ben alle Rode Kruis medewerkers dankbaar. Diep, diep dankbaar. En ik bid voor jullie, elk moment van jullie dienst," voegt Sharon Stone toe, die een Italiaanse Rode Kruis polo draagt.

In 2018 werd de Amerikaanse actrice in Rome bekroond met de gouden medaille van het Rode Kruis, als "beeld van haar inzet op humanitair vlak". (Belga / Belga)

© Photo JStone / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: