Dit is de favoriete Netflix Original van de Belg - Actueel Cinema

    

Netflix biedt natuurlijk niet alleen klassiekers aan, maar maakt ook zelf content: de intussen welbekende Netflix Originals. Dailywireless was benieuwd welke Netflix Originals het populairst zijn in welk land. Ze gingen op onderzoek uit en kwamen tot opzienbarende resultaten. 

'Sex Education', 'Bird Box', 'The Crown', 'Riverdale'... Al deze intussen beroemde producties hebben één ding gemeen: het gaat om Netflix Originals. Ze behoren tot de meest bekeken films en series op de streamingdienst en moeten al lang niet meer onderdoen voor andere titels.

Dailywireless constateerde dat 'The 100' zowel in België als in Frankrijk het populairst is. De serie vertelt het verhaal van honderd overlevenden die een eeuw na de apocalyps, veroorzaakt door een kernontploffing tijdens de Derde Wereldoorlog, vanuit de ruimte terug naar de aarde worden gestuurd om op verkenning te gaan.

Andere populaire titels zijn 'Riverdale' (Nederland), 'Peaky Blinders' (Verenigd Koninkrijk) en 'Stranger Things' (Verenigde Staten). Wereldwijd bestaat de top drie uit 'La Casa de Papel', 'The 100' en 'Riverdale'. (Belga / Belga)

© Shutterstock

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de series

Al het nieuws cinema