Ewan McGregor zou opnieuw Obi-Wan Kenobi vertolken in nieuwe Disney+ serie - Actueel Cinema

   - 

De kans is reëel dat Ewan McGregor binnenkort de lightsaber opnieuw ter hand neemt. Volgens Deadline lopen er gesprekken om zijn rol als Obi-Wan Kenobi opnieuw te vertolken in een nog naamloze Disney+ serie. 

Veel details over de nieuwe serie zijn er nog niet bekend. Wel zouden eerdere plannen voor een nieuwe spin-off film over Kenobi nu uitgemond zijn in deze nieuwe reeks. McGregor vertolkte eerder reeds Obi-Wan Kenobi in "The Phantom Menace" (1999), "Attack of the Clones" (2002) en "Revenge of the Sith" (2005). In "Star Wars: The Force Awakens" (2015) was zijn stem ook te horen. Voordien nam Alec Guinness de iconische rol voor zijn rekening. De 48-jarige McGregor schitterde eerder onder meer in "Trainspotting" en "Moulin Rouge".

Met deze Star Wars spin-off serie voor haar streamingdienst onderstreept Disney nogmaals het belang van Disney +. Eerder raakte onder meer al bekend dat het streamingplatform ook een spin-off serie zal maken over de "Rogue One" personages Cassian Andor en K-2S0. Daarnaast maakte Disney + ook reeds bekend vol te zullen inzetten op het Marvel universum. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Nieuwe trailer voor The Batman! - Actueel
Actueel

Nieuwe trailer voor The Batman!

Warner Bros. Pictures presenteert "The Batman" van regisseur Matt Reeves, met in de hoofdrol Robert Pattinson als Gotham City's bekende misdaadbestrijder en zijn alter ego, de teruggetrokken miljardair Bruce Wayne. Verder lezen...
Cinema Nova's 25ste verjaardag : Een feestje? - Actueel
Actueel

Cinema Nova's 25ste verjaardag : Een feestje?

Na de onbegrijpelijke beslissing om cultuur opnieuw op slot te doen en de daaropvolgende burgerlijke ongehoorzaamheid tegen de discriminerende maatregelen van onze 'jojoverheid', nodigt Cinema Nova iedereen uit om onze 25ste verjaardag te vieren op 25 uur 2 dagen lang! Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: