Kit Harington opnieuw thuis na verblijf in afkickcentrum - Actueel Cinema

   - 

De Britse "Game of Thrones"-acteur Kit Harington heeft de afkickkliniek waar hij een tijdje verbleef weer verlaten. Harington werd afgelopen week gezien in zijn thuisstad Londen, schrijft E! News, dat ook een foto van de acteur plaatste. 

Volgens een ingewijde verliet de 32-jarige Harington de kliniek ongeveer een week geleden. "Het was goed voor hem om even weg te zijn en om even op te kunnen laden zonder prikkels en invloeden van buitenaf. Hij ziet dingen weer wat helderder en is positief over de toekomst", aldus een ingewijde. De tijd in het afkickcentrum heeft hem dan ook goed gedaan, vervolgt de bron: "Hij heeft erg veel over zichzelf geleerd, en focust zich nu erg op beter worden. De terugkeer naar het Verenigd Koninkrijk maakt hem erg blij en hij is klaar om opnieuw zijn leven te hervatten. Voorlopig doet hij het stap per stap en neemt hij het leven zoals het komt.

" Naar verluidt liet de acteur zich opnemen omdat hij moeite had met het einde van de populaire HBO-serie "Game of Thrones". "Hij realiseerde zich: dit is het, dit is het einde", klapte een vriend van de acteur eerder uit de biecht. "Ze hebben hier jarenlang zo hard aan gewerkt. Hij vroeg zich af: wat nu?" Harington kroop acht seizoenen in de huid van Jon Snow. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: