Kim Kardashian komt met documentaire over eigen gevangeniswerk - Actueel Cinema

    
Actueel
Kim Kardashian komt met documentaire over eigen gevangeniswerk

Kim Kardashian bouwt stevig verder aan haar juridische carrière. Nadat de realityster de afgelopen drie maanden zeventien gevangenen heeft vrij gekregen, komt er nu ook een documentaire over haar verdiensten. Die zal twee uur duren en verschijnen op de Amerikaanse truecrimezender Oxygen. 

Kim Kardashian zet haar activisme voor het gevangeniswezen met overtuiging verder. Volgens TMZ kreeg de 'Keeping Up with the Kardashians'-ster samen met haar advocaten al zeventien gevangenen vrij in ruim drie maanden tijd. De gevangenen in kwestie werden allemaal veroordeeld tot levenslange celstraffen voor relatief kleine, drugsgerelateerde vergrijpen. Kim was tot nu toe voornamelijk geldschieter van dienst: ze betaalde de kosten voor de advocaten. Maar nu wil ze door middel van gesprekken met de Amerikaanse president Donald Trump de hervorming van het Amerikaanse gevangeniswezen hoger op de agenda te krijgen.

Binnenkort brengt Kim Kardashian haar juridische strijd naar het kleine scherm. Ze zal een twee uur durende documentaire getiteld 'The Justice Project' uitbrengen voor de Amerikaanse truecrimezender Oxygen. In de documentaire zal de ster gevolgd worden in haar pogingen om een juridische carrière van de grond te krijgen. Ze wil zich inzetten voor gevangenen die in de steek gelaten worden door het falende rechtssysteem. De realityster kreeg een jaar geleden de smaak te pakken toen ze Alice Marie Johnson vrij kreeg uit de gevangenis. President Trump had Johnson gratie verleend na een gesprek met de Kardashian. Sindsdien speelt de realityster met het idee om zelf advocate te worden. Ze ging in het verleden een tijdje naar Pierce College in Los Angeles, maar daar studeerde ze nooit af. Enkele Amerikaanse Staten, waaronder Californië, willen de ster nu helpen om haar studies opnieuw aan te vangen en een diploma te halen. Maar het zal geen lachertje worden om de studies te combineren met haar carrière en haar leven als moeder van drie - binnenkort vier - kinderen. (Belga / Belga)

© JStone / Shutterstock.com

 

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

LITTLE WOMEN - Eerste trailer - Actueel

LITTLE WOMEN - Eerste trailer

Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh, Eliza Scanlen en Timothée Chalamet bieden ons een glimp van de eerste trailer van LITTLE WOMEN.
Friends viert 25ste verjaardag met speciale bioscoopvertoningen - Actueel

Friends viert 25ste verjaardag met speciale bioscoopvertoningen

Volgende maand, op 22 september, is het precies 25 jaar geleden dat de eerste aflevering van de iconische sitsom 'Friends' op het kleine scherm te zien was. Om dat jubileum te vieren, worden in meer dan duizend Amerikaanse bioscopen telkens vier klassieke afleveringen vertoond.
Miley Cyrus kussend gespot met vrouw na breuk met Liam Hemsworth - Actueel

Miley Cyrus kussend gespot met vrouw na breuk met Liam Hemsworth

Daags nadat Miley Cyrus (26) en Liam Hemsworth (29) het nieuws bekendmaakten van hun relatiebreuk, is de zangeres al kussend gespot met actrice Kaitlynn Carter. Haar huwelijk met de Australische acteur hield acht maanden stand.
Miley Cyrus en Liam Hemsworth scheiden na amper 8 maanden huwelijk - Actueel

Miley Cyrus en Liam Hemsworth scheiden na amper 8 maanden huwelijk

Het huwelijk van de populaire Amerikaanse zangeres Miley Cyrus en Australisch acteur Liam Hemsworth is na slechts acht maanden al op de klippen gelopen. Dat meldt het entertainmentmagazine People magazine op gezag van een vertegenwoordiger van de zangeres.
Donald Trump beschuldigt Hollywood als racistisch - Actueel

Donald Trump beschuldigt Hollywood als "racistisch"

De Amerikaanse president Donald Trump heeft Hollywood als "racistisch" bestempeld. Dat schrijft het Amerikaanse vakblad Variety. Trump deed de uitspraak tijdens een persconferentie in de tuinen van het Witte Huis vanochtend. Hij voegde er meteen aan toe dat de Hollywoodfilmindustrie het land een "sl... Verder lezen...
Alain Delon herstelt in Zwitserland van beroerte - Actueel

Alain Delon herstelt in Zwitserland van beroerte

De gezondheidstoestand van de Franse acteur Alain Delon zorgt al enige weken voor ongerustheid. Volgens zijn zoon Anthony heeft de acteur van Franse klassiekers als 'Le Samouraï' en 'Plein Soleil' een beroerte gekregen. "Hij werd geopereerd in het Parijse ziekenhuis Pitié Salpêtrière, waar hij drie... Verder lezen...
De nieuwste teaser van Ad Astra! - Actueel

De nieuwste teaser van Ad Astra!

Ad Astra staat garant voor avontuur, drama en mysterie gebracht door Brad Pitt, Liv Tyler, Tommy Lee Jones.