Kim Kardashian komt met documentaire over eigen gevangeniswerk - Actueel Cinema

    
Actueel
Kim Kardashian komt met documentaire over eigen gevangeniswerk

Kim Kardashian bouwt stevig verder aan haar juridische carrière. Nadat de realityster de afgelopen drie maanden zeventien gevangenen heeft vrij gekregen, komt er nu ook een documentaire over haar verdiensten. Die zal twee uur duren en verschijnen op de Amerikaanse truecrimezender Oxygen. 

Kim Kardashian zet haar activisme voor het gevangeniswezen met overtuiging verder. Volgens TMZ kreeg de 'Keeping Up with the Kardashians'-ster samen met haar advocaten al zeventien gevangenen vrij in ruim drie maanden tijd. De gevangenen in kwestie werden allemaal veroordeeld tot levenslange celstraffen voor relatief kleine, drugsgerelateerde vergrijpen. Kim was tot nu toe voornamelijk geldschieter van dienst: ze betaalde de kosten voor de advocaten. Maar nu wil ze door middel van gesprekken met de Amerikaanse president Donald Trump de hervorming van het Amerikaanse gevangeniswezen hoger op de agenda te krijgen.

Binnenkort brengt Kim Kardashian haar juridische strijd naar het kleine scherm. Ze zal een twee uur durende documentaire getiteld 'The Justice Project' uitbrengen voor de Amerikaanse truecrimezender Oxygen. In de documentaire zal de ster gevolgd worden in haar pogingen om een juridische carrière van de grond te krijgen. Ze wil zich inzetten voor gevangenen die in de steek gelaten worden door het falende rechtssysteem. De realityster kreeg een jaar geleden de smaak te pakken toen ze Alice Marie Johnson vrij kreeg uit de gevangenis. President Trump had Johnson gratie verleend na een gesprek met de Kardashian. Sindsdien speelt de realityster met het idee om zelf advocate te worden. Ze ging in het verleden een tijdje naar Pierce College in Los Angeles, maar daar studeerde ze nooit af. Enkele Amerikaanse Staten, waaronder Californië, willen de ster nu helpen om haar studies opnieuw aan te vangen en een diploma te halen. Maar het zal geen lachertje worden om de studies te combineren met haar carrière en haar leven als moeder van drie - binnenkort vier - kinderen. (Belga / Belga)

© JStone / Shutterstock.com

 

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

Petitie roept om Danny DeVito als nieuwe Wolverine - Actueel

Petitie roept om Danny DeVito als nieuwe Wolverine

Een petitie om van 'It's Always Sunny in Philadelphia'-ster Danny DeVito de volgende Wolverine te maken heeft al meer dan 14.000 handtekeningen verzameld, zo bericht The New York Post.
HBO-baas verdedigt controversiële slotseizoen van 'Game Of Thrones' - Actueel

HBO-baas verdedigt controversiële slotseizoen van 'Game Of Thrones'

HBO's programmeringsdirecteur Casey Bloys heeft voor het eerst gereageerd op de kritiek op het laatste seizoen van blockbusterreeks 'Game Of Thrones'. In een interview met entertainmentmagazine Variety verdedigt hij de creatieve keuzes van de makers: "Je kunt nooit iedereen tevredenstellen, en dat... Verder lezen...
Docureeks over Tupac op komst - Actueel

Docureeks over Tupac op komst

Een vijfdelige docureeks over de iconische rapper Tupac Shakur is in de maak, weet de Britse muzieksite New Musical Express (NME). In de regiestoel zit Allen Hughes, die eerder de vierdelige muziekdocumentaire 'The Defiant Ones' regisseerde voor HBO.
Nieuwe seizoen van 'Stranger Things' zet Coca-Cola aan tot bizarre promostunt - Actueel

Nieuwe seizoen van 'Stranger Things' zet Coca-Cola aan tot bizarre promostunt

Het derde seizoen van 'Stranger Things' zit eraan te komen en daarom brengt Coca-Cola 'New Coke' weer op de markt. Het drankje is te zien in de nieuwe afleveringen van de Netflix-serie. New Cola werd voor het eerst gelanceerd in de jaren 80, maar deed het toen heel slecht.
Tolkien: Making Of - Making of

Tolkien: Making Of

John Ronald Reuel Tolkiens carrière heeft ontelbaar veel lezers gefascineerd sinds de publicatie van The Hobbit en The Lord of the Rings.
Actrice valt flauw op filmfestival Cannes door strakke jurk - Actueel

Actrice valt flauw op filmfestival Cannes door strakke jurk

Actrice Elle Fanning is tijdens een galadiner op het filmfestival van Cannes flauwgevallen. Achteraf liet ze op Instagram weten dat het voorval te wijten viel aan de te strakke jurk die ze droeg.