Pamela Anderson ziedend na arrestatie van haar vriend Assange: "Hoe kon je, Ecuador?" - Actueel Cinema

    
Actueel
Pamela Anderson ziedend na arrestatie van haar vriend Assange:

De arrestatie van WikiLeaks-bezieler Julian Assange, vandaag in Londen, wekte de toorn van actrice Pamela Anderson, die haar woede meteen van zich af tweette. "Het Verenigd Koninkrijk is de b*tch van de VS", klinkt het giftig. De 'Baywatch'-ster bezocht Assange meermaals in de Ecuadoraanse ambassade in Londen. 

"Ik ben in shock. Hoe kon je, Ecuador? En hoe kon je, Verenigd Koninkrijk? Uiteraard - het VK is Amerika's b*tch en heeft afleiding nodig voor die idiote brexit nonsens", tweette de 51-jarige Anderson vandaag, kort nadat Assange uit de Ecuadoraanse ambassade gesleurd was na zeven jaar diplomatiek asiel. "En de VS? Die venijnige lafaard van een president. Heeft hij een succesje nodig voor zijn achterban? Jij bent zelfzuchtig en wreed", voegde ze er nadien nog aan toe. Ecuador trok het asiel in omdat Assange volgens het land de voorwaarden voor zijn verblijf in de ambassade diverse malen had geschonden. Volgens de Londense politie zal de Australiër "zeer spoedig" uitgeleverd worden aan de Verenigde Staten, waar hij vervolging riskeert voor het publiceren van geheime informatie via de klokkenluiderssite. Volgens entertainmentmagazine The Hollywood Reporter werden Anderson en Assange jaren geleden aan elkaar voorgesteld door de Engelse modeontwerpster Vivienne Westwood, met wie Anderson samenwerkt. 

Gedurende het politiek asiel van Assange in Londen kwam Anderson meermaals op bezoek, en de twee werden vrienden. "We praten over alles", vertelde de actrice in 2018 aan The Hollywood Reporter. "Over de Bijbel, mijn kinderen, zijn familie, ... Niet enkel over politiek. Ik neem soms notities, want ik word overstelpt door informatie van zijn kant." (Belga / Belga)

© Andrea Raffin / Shutterstock.com

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

HBO wijst Trump terecht na Game of Thrones referentie - Actueel

HBO wijst Trump terecht na "Game of Thrones" referentie

Het laatste seizoen van "Game of Thrones" kende zijn langverwachte première vorige week zondag. En ook Amerikaans president Donald Trump lijkt een grote fan. In een van zijn tweets kopieerde hij nogal nadrukkelijk de schijfstijl van de bekende serie. Een move waar HBO niet meteen mee was opgezet.
Matteo Simoni en Jurgen Delnaet te zien in 'Cold Courage' - Actueel

Matteo Simoni en Jurgen Delnaet te zien in 'Cold Courage'

Matteo Simoni en Jurgen Delnaet zijn volop bezig met de opnames van 'Cold Courage', een nieuwe internationale fictiereeks. Momenteel draait de ploeg scènes in Antwerpen. 'Cold Courage' zal later te zien zijn op VTM.
Ster uit 'Game of Thrones' lanceert oproep: - Actueel

Ster uit 'Game of Thrones' lanceert oproep:

Het immense succes van 'Game of Thrones' heeft een onverwachte bijwerking. De verkoop van huskies boomt, maar de dieren worden ook steeds vaker in de steek gelaten na een impulsieve aankoop
In 'Duelles' met Veerle Baetens! - Actueel

In 'Duelles' met Veerle Baetens!

Vanaf 24 april schittert Veerle Baetens als Alice Brunelles in de Franstalige film Duelles van Olivier Masset-Depasse. Een gestyleerde prent, die het thrillergenre à la Hitchcock in ere wil herstellen, over de band tussen twee vrouwen in de jaren zestig. Ze wonen naast elkaar in een koppelwoning.... Verder lezen...    Verder lezen op Cinevox
Johnny Depp slaat appartement ex-vrouw Amber Heard kort en klein - Actueel

Johnny Depp slaat appartement ex-vrouw Amber Heard kort en klein

Amber Heard heeft bij de rechtbank foto's ingediend die moeten aantonen hoe haar chique penthouse kort en klein werd geslagen door haar ex-man Johnny Depp. De foto's worden gebruikt als munitie in de rechtszaak die Depp heeft aangespannen tegen Amber, omdat zij hem heeft beschuldigd van... Verder lezen...