Pamela Anderson ziedend na arrestatie van haar vriend Assange: "Hoe kon je, Ecuador?" - Actueel Cinema

    
Actueel
Pamela Anderson ziedend na arrestatie van haar vriend Assange:

De arrestatie van WikiLeaks-bezieler Julian Assange, vandaag in Londen, wekte de toorn van actrice Pamela Anderson, die haar woede meteen van zich af tweette. "Het Verenigd Koninkrijk is de b*tch van de VS", klinkt het giftig. De 'Baywatch'-ster bezocht Assange meermaals in de Ecuadoraanse ambassade in Londen. 

"Ik ben in shock. Hoe kon je, Ecuador? En hoe kon je, Verenigd Koninkrijk? Uiteraard - het VK is Amerika's b*tch en heeft afleiding nodig voor die idiote brexit nonsens", tweette de 51-jarige Anderson vandaag, kort nadat Assange uit de Ecuadoraanse ambassade gesleurd was na zeven jaar diplomatiek asiel. "En de VS? Die venijnige lafaard van een president. Heeft hij een succesje nodig voor zijn achterban? Jij bent zelfzuchtig en wreed", voegde ze er nadien nog aan toe. Ecuador trok het asiel in omdat Assange volgens het land de voorwaarden voor zijn verblijf in de ambassade diverse malen had geschonden. Volgens de Londense politie zal de Australiër "zeer spoedig" uitgeleverd worden aan de Verenigde Staten, waar hij vervolging riskeert voor het publiceren van geheime informatie via de klokkenluiderssite. Volgens entertainmentmagazine The Hollywood Reporter werden Anderson en Assange jaren geleden aan elkaar voorgesteld door de Engelse modeontwerpster Vivienne Westwood, met wie Anderson samenwerkt. 

Gedurende het politiek asiel van Assange in Londen kwam Anderson meermaals op bezoek, en de twee werden vrienden. "We praten over alles", vertelde de actrice in 2018 aan The Hollywood Reporter. "Over de Bijbel, mijn kinderen, zijn familie, ... Niet enkel over politiek. Ik neem soms notities, want ik word overstelpt door informatie van zijn kant." (Belga / Belga)

© Andrea Raffin / Shutterstock.com

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

Jennifer Lawrence niet nerveus voor bruiloft - Actueel

Jennifer Lawrence niet nerveus voor bruiloft

Jennifer Lawrence heeft totaal geen last van zenuwen tijdens het plannen van haar bruiloft. "Ik ben ook veel te lui om neurotisch te zijn", zegt de actrice, die sinds februari verloofd is met Cooke Maroney, in de podcast Naked with Catt Sadler.
Dwayne 'The Rock' Johson krijgt MTV Generation Award - Actueel

Dwayne 'The Rock' Johson krijgt MTV Generation Award

Dwayne 'The Rock' Johnson zal tijdens de uitreiking van de MTV Movie & TV Awards op 17 juni de MTV Generation Award in ontvangst mogen nemen. Dat maakte MTV zelf bekend.
Professor moet opstappen na Netflix-serie When They See Us - Actueel

Professor moet opstappen na Netflix-serie "When They See Us"

Elizabeth Lederer, de voormalige officier van justitie in de beroemde zaak rond de zogenoemde Central Park Five, heeft haar ontslag ingediend als professor aan de prestigieuze Columbia Law School nadat een grote groep zwarte studenten haar ontslag hadden geëist.
'Friends' themacafé opent de deuren in Manchester - Actueel

'Friends' themacafé opent de deuren in Manchester

De fans van de razend populaire sitcom 'Friends' kunnen hun hart ophalen in Manchester. Ter gelegenheid van de 25ste verjaardag van de serie pakt de lokale Primark namelijk uit met een replica van de Central Perk coffee shop.
Bryan Singer betaalt 150.000 dollar om in misbruikzaak te schikken - Actueel

Bryan Singer betaalt 150.000 dollar om in misbruikzaak te schikken

De Amerikaanse filmregisseur Bryan Singer heeft een schikking getroffen in de zaak rond Cesar Sanchez-Guzman, die Singer beschuldigt van seksueel misbruik. De schikking houdt in dat Singer 150.000 dollar (ruim 132.000 euro) moet betalen, schrijft Los Angeles Times.
Gwyneth Paltrow woont niet samen met haar man - Actueel

Gwyneth Paltrow woont niet samen met haar man

Gwyneth Paltrow (46) is vorig jaar getrouwd met Brad Falchuk (48), maar ze hebben ervoor gekozen om niet in hetzelfde huis te wonen. Toch benadrukt de actrice dat ze "het ideale huwelijk" hebben. Paltrow deed die opvallende onthulling tijdens een bijzonder openhartig gesprek over haar huwelijk in... Verder lezen...
Toerisme naar Tsjernobyl explodeert na succes miniserie - Actueel

Toerisme naar Tsjernobyl explodeert na succes miniserie

Tsjernobyl, sinds de kernramp in 1986 verworden tot een spookstad, spreekt meer dan ooit tot de verbeelding. Sinds het debuut van de HBO-miniserie 'Chernobyl' begin mei is het toerisme naar de voormalige nucleaire site in Oekraïne met 40 procent gestegen, zo melden lokale reisorganisatoren aan... Verder lezen...