Aanklachten tegen Empire-acteur Smollett geseponeerd - Actueel Cinema

   - 

Het parket heeft de aanklachten tegen de Amerikaanse acteur Jussie Smollett, die volgens de politie een valse klacht heeft ingediend in verband met een racistische en homofobe aanranding van zijn persoon, geseponeerd. Dit hebben de advocaten van de 36-jarige gisteren (lokale tijd) bekendgemaakt. 

Smollett zei op 29 januari in het centrum van Chicago op straat racistisch en homofoob te zijn belaagd door twee mensen. Toen media begonnen te speculeren dat de acteur uit de serie "Empire" het hele verhaal kon hebben verzonnen, begon de politie ook te twijfelen. Uiteindelijk liep hij zelf op tegen een aanklacht voor "ongepast gedrag" en het indienen van een valse klacht, en werd hij gearresteerd. De politie meende dat hij de agressie had verzonnen omdat dit zijn carrière ten goede zou komen.

De zwarte en openlijk homoseksuele Smollett kwam op borg vrij en pleitte twee weken voor een rechtbank in Chicago "onschuldig". Alle punten van aanklacht zijn nu geseponeerd, de acteur moet zich niet meer verantwoorden. Volgens zijn advocaten is hij wel degelijk door twee onbekenden belaagd. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: