Chris Pratt en Katherine Schwarzenegger gaan trouwen - Actueel Cinema

   - 

Na een korte, maar stormachtige romance maakte Chris Pratt vanochtend vroeg wereldkundig dat hij zal trouwen met Katherine Schwarzenegger, dochter van voormalig gouverneur van Californië en filmster Arnold Schwarzenegger. 

"Allerliefste Katherine, ik ben zo blij dat je 'ja' zei! Ik kijk ernaar uit om met jou te trouwen. Ik ben trots om met jou samen te mogen leven. Hier gaan we", viel te lezen bij de Instagrampost. Hoewel het koppel pas sinds deze zomer samen is, lijkt niets deze stormachtige romance een halt te kunnen toeroepen. Deze nieuwe verloving komt er pas anderhalf jaar nadat Pratt zijn scheiding van Anna Faris wereldkundig maakte na een huwelijk van negen jaar. Samen hebben ze één zoon Jack (6). Toch lijken ze het nog goed met elkaar te kunnen vinden. Zo beslisten ze om over te gaan tot co-ouderschap voor hun zoon en zullen ze ook in elkaars buurt blijven wonen, totdat hun zoon oud genoeg is. (Belga / Belga)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sweet Katherine, so happy you said yes! I’m thrilled to be marrying you. Proud to live boldly in faith with you. Here we go! ????♥?

Une publication partagée par chris pratt (@prattprattpratt) le

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: