Sam Smith zingt openingsnummer Netflix-remake 'Watership Down' - Actueel Cinema

   - 

Sam Smith heeft het openingsnummer opgenomen voor de nieuwe versie van 'Watership Down'. Het zou niet om een nieuwe versie gaan van het nummer 'Bright Eyes', waar Art Gartfunkel voor de toenmalige film uit 1978 een hit mee scoorde. 

De BBC en Netflix kondigde tevens aan dat de Britse actrice Rosamund Pike en haar Schotse collega Peter Capaldi zijn toegevoegd aan de stemmencast. Eerder werd al bekend dat James McAvoy, John Boyega, Olivia Colman, Gemma Arterton, Ben Kingsley, Daniel Kaluuya en Taron Egerton hun stemmen hebben geleend aan de dieren uit de miniserie.

De nieuwe 'Watership Down' verschijnt naar verwachting eind van het jaar op Netflix. In 1978 werd er van het boek 'Watership Down' een animatiefilm gemaakt. 'Watership Down' gaat over een groep konijnen die op zoek is naar een nieuwe thuis. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: