Ryan Reynolds gaat eigen 'stonerversie' van "Home Alone" produceren - Actueel Cinema

   - 

De Canadese acteur Ryan Reynolds ("Deadpool") gaat een film produceren die gebaseerd is op de "Home Alone"-films, met een stoner in de hoofdrol. 

Reynolds zal zelf waarschijnlijk niet in de film te zien zijn, maar is bij het project betrokken met zijn productiehuis Maximum Effort, dat eerder ook "Deadpool 2" produceerde. In de "Home Alone"-films is een kind, door middel van boobytraps, de inbrekers in zijn huis te slim af. De eerste kwam uit in 1990, met Macaulay Culkin in de hoofdrol.

Filmstudio Fox liet in een verklaring weten dat de nieuwe film een iets andere insteek krijgt. In plaats van over een jong kind gaat het verhaal nu over een twintiger die het vliegtuig naar zijn wintersportbestemming mist. Om de tijd te doden gaat hij blowen, waarna hij paranoïde raakt over eventuele inbrekers. In die staat zet hij van alles in gang om het de dieven moeilijk te maken, wat goed van pas komt als er daadwerkelijk ingebroken wordt. (Belga / Belga)

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: