John Malkovich samen met Jude Law in tv-serie 'The New Pope' - Actueel Cinema

   - 

Steracteur John Malkovich heeft getekend voor een hoofdrol aan de zijde Jude Law in tv-reeks 'The New Pope', de opvolger van 'The Young Pope', zo meldt entertainmentblad Variety vandaag. 

Oorspronkelijk werd aangekondigd dat 'The Young Pope', een gezamenlijke productie van HBO en het Italiaanse Sky, geen tweede seizoen zou krijgen. Dat komt er nu toch, weliswaar met een licht gewijzigde titel. Law schitterde al in 'The Young Pope' als Lenny Belardo, die met zijn pausnaam Pius XIII de eerste Amerikaanse paus in de geschiedenis werd. Hij werd genomineerd voor een Golden Globe voor zijn uitstekende acteerwerk. Of Law die rol zal hernemen, is niet helemaal duidelijk.

Volgens sommige geruchten zal Malkovich de nieuwe paus spelen. Malkovich werd doorheen de jaren tweemaal genomineerd voor een Oscar voor beste bijrol. Eenmaal in 'Places in the Heart' en eenmaal in 'In The Line Of Fire'. Zijn carrière overspant bijna drie decennia en vrijwel alle genres. In november starten de opnames voor 'The New Pope' in Italië. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: