YouTube bereidt komedie met Kirsten Dunst en George Clooney voor - Actueel Cinema

   - 

Het videoplatform YouTube Premium heeft een komedie met hele donkere humor besteld. Die zou co-geproducet worden door George Clooney en Kirsten Dunst, zij zou er ook de hoofdrol in spelen. Dat schrijft AFP aan de hand van een dichtgeplaatste bron. 

Door met twee van de grootste namen in Hollywood samen te werken, toont de dochteronderneming van Google dat het naast de andere giganten als Netflix, Amazon en Hulu wil spelen, in afwachting van de komst van Apple op deze markt van kwaliteitsvolle audiovisuele producties. De serie, getiteld "On Becoming a God in Central Florida", waarvan de release volgend jaar verwacht wordt, gaat in op de Amerikaanse cultuur van ondernemerschap en het nastreven van 'The American Dream' door een jonge vrouw. Het plot zal zich in de jaren 90 bevinden.

Het videoplatform 'You Tube Red' werd tot 'Premium' gedoopt en heeft al minstens één succes op de teller dit jaar: "Cobra Kai", geïnspireerd op de "Karaté Kid"-saga. De eerste aflevering werd meer dan 40 miljoen keer bekeken sinds het op 2 mei online ging en het dwong de zender om een tweede seizoen te bestellen. YouTube Premium, dat eind 2015 werd gelanceerd, bevat ook een online muziekplatform en moet het bedrijfsmodel van YouTube ontwikkelen, dat nu bijna uitsluitend gebaseerd is op advertenties. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: